Distribuere Reprint artikler for de bedste resultater

Der er mange forfattere, der udnytter artiklen distributionstjenester for at få artikler publiceret i ezines og nyhedsbreve og hjemmesider. Disse artikler har altid et link tilbage til hjemmesiden for forfatteren i artiklens ressource Box—oplysningerne om forfatteren, som typisk følger en artikel. Dette har altid været en af de bedste metoder, en webmaster kunne bruge generere webtrafik til hans eller hendes site.

DEN øKONOMISKE VæRDI AF DISTRIBUERE ARTIKLER

Når man sammenligner omkostninger til at forberede en artikel og distribuere det til forlag og webmasters, er dine samlede udgifter til artikler stadig virkelig små… Især når du sammenligner disse omkostninger mod omkostningerne ved at købe reklame i samme ezines, nyhedsbreve og hjemmesider, der vil udgive din artikel. Når et websted offentliggør en artikel, du skrev, forbliver artiklen ovenpå, normalt på hjemmesiden for kommende år. Men når du køber en annonce for din virksomhed på en hjemmeside, du skal betale denne reklame sats hver eneste måned for så længe din vil din annonce for at forblive på denne hjemmeside.

Når du ønsker at måle effektiviteten af en artikel, skal du måle omkostningerne ved annoncering i ezines og nyhedsbreve hvor du blev offentliggjort, plus udgifter til annoncering på websites hvor din artikel var genoptrykt.

Hvis du investerer tid og kræfter til at beregne værdien af reklame tjent fra et genoptryk artikel versus omkostningen i at skabe og distribuere denne artikel, vil du hurtigt indse, hvorfor så mange mennesker anbefale denne salgsfremmende teknik.

TRAFIK ER EN TO-SIDET MøNT MED REPRINT ARTIKLER

Da vi først kom til at skrive artikler til reklameformål, var vi helt fokuseret på at få vores artikler publiceret i ezines og nyhedsbreve. Den altafgørende link tilbage til dit websted kan nå tusinder af udgivere, og gennem forlagene, kan du muligvis nå millioner af læsere. Og disse er ikke bare almindelige læsere enten; de er medlemmer af din målgruppe.

Ezines og nyhedsbreve, der vil udgive dine artikler har allerede fortalt deres læsere at de vil levere oplysninger om de emner, som du har skrevet om. Og læserne har alle taget et proaktivt skridt til at tilføje deres e-mail-adresse til postliste om den ezine, der offentliggør dit arbejde.

Mens de fleste ezines har et abonnentgrundlag i rækken af ti til tyve tusinde, er der stadig nogle virkelig store ezines med abonnenter i hundreder af tusinder derude, som vil være glad for at dele dine materialer med deres læsere.

Disse dage, handler det om søgemaskiner. Webmasters ønsker at tilføje nyt indhold til deres hjemmesider jævnligt, så de kan forbedre deres søgemaskine trafik. Og forfattere ønsker at se deres artikler på tredjepartswebsteder, så de kan opbygge deres link popularitet og forbedre deres egen search engine positioning.

KARAKTER FOR AT FÃ… DINE ARTIKLER I EZINES OG HJEMMESIDER

Engang, vil du har taget den tid og indsats for at skabe din reprint artikler, du sende dem til det største antal forlag og webmasters, der har udtrykt en interesse i at offentliggøre, hvad du har skrevet.

Mange forfattere, der er lige begyndt vil forsøge at gøre alle distribution arbejde selv. De vil søge højt og lavt for at finde de steder, der accepterer Genoptrykke artikler og de vil kigge efter de artikel distribution mailing-lister, andre forfattere bruger. Derefter, de vil begynde til opgave at distribuere deres artikler til de forskellige websteder og lister, der accepterer Genoptrykke artikler.

Hele processen kan være meget tidskrævende og frustrerende for forfatteren. De fleste lister vil kun tillade dig at distribuere dine artikler, hvis du er villig til at acceptere andre forfatterens artikler samt. Hvis du finder dig selv abonnerer på en af de større postlister, kan du lovligt få hundredvis af artikler om dagen faldt ind i din postkasse. Tilføje til dette, at de fleste forfattere er abonneret på op til syv forskellige distributionslister, og derefter at hundrede artikler en dag kunne blive syv hundrede artikler pr dag. Nogle mennesker vil have ud af distributionslister dagen efter de begynder.

Så har du den ekstra udfordring for at huske, hvad bogføringsregler er for hver adresseliste, som du vil deltage. Skubbe reglerne til side og smedning videre kunne få dig forbudt fra deltagelse i mange af artikel distributionslister.

Holde alt lige og muddling gennem alle indgående meddelelser er hård nok for den gennemsnitlige marketingmedarbejder. Men så du tilføje udfordringen med at få din artikel til de artikeldatabaser, der tilbyder reprint artikler til udgivere. Hver artikel arkiv mappe generelt kræver for dig at logge ind og følge deres unikke posteringsregler for at få dine artikler i deres database. Dette kræver endnu mere af digterens tid.

De fleste forfattere ende med at gøre nogle form for kompromis for at få deres artikler fordelt. De vil enten sæt afsat en halv dag til en hel dag for fordelingen af en enkelt artikel, eller de vil begrænse deres distribution spænder til mailing-lister og artikel websteder, der gør det let for dem at opnå de største resultater i det mindste beløb af tid.

Hvad mange forfattere ikke indser er, at nogle af listerne artikel distribution hvor de forsøger at indsende artikler, ikke accepterer deres artikler. Andre er ikke akcepterer nogen artikler og har gjort ikke det siden 2000. Nogle er stadig at acceptere artikler, men kun fra dem, der var godkendt til ubegrænset udstationering privilegier før forsvinden af listen moderator for nogen tid siden. Disse forfattere, der allerede føler presset for tid, er at spilde mere kostbar tid indsende artikler til lister og genoptrykke artiklen mapper, der ikke accepterer deres artiklen indlæg.

NOGLE GANGE GIVER DET MENING AT ANSæTTE EN TJENESTEUDBYDER

Der er en håndfuld af veletablerede og erfarne distribution services, der kan få din artikel til flere udgivere med meget lidt tid investering fra din side. Distribution services vil gøre dette for et mindre gebyr og send din artikel til målrettede forlag, ezines, nyhedsbreve og hjemmesider. Varierer fra tjenesten.

Mange forfattere bruge en række af artiklen distributionstjenester til at distribuere deres artikler. Grunden er, at alle tjenester bruger nogle af de samme fordeling forretninger, men alle tjenester har også unikke salgssteder ikke er tilgængelige for de andre udbydere.

De forfattere, der bruger en række services gør det for at øge den generelle rækkevidde af deres artikler, for at maksimere deres resultater.

DEN SKIFTENDE MARKETPLACE

For nylig har der været en række nye distribution services dukker op der hævder at være i stand til at distribuere dine artikler til udgivere til en lavere pris. Disse nye forhandlere tilbyder Naturfilm priser som $40 for tre måneder og ubegrænset artiklen indlæg. Lyder som en hel del lige? Nå er der en række problemer med at bruge en billig service som denne.

Det primære problem med disse billige udbydere er, at du vil sætte alle dine artikler i deres database på din bekvemmelighed. Derefter, servicen vil vende rundt og distribuere alle de artikler, du har lagt i deres database på samme dag, som du lægger dem ind i deres database.

Her er problemet. Næsten hver eneste artikel distribution postliste i eksistens har en grænse på en eller to artiklen indlæg pr. forfatter per dag grænse.

Antag for eksempel, at du lægger 100 artikler i den tjenestedatabase i samme dag. Derefter vil i billige distributionen vende rundt og sende alle 100 af dine artikler til artikel distribution mailing lister på samme dag. Din første eller anden artikel kan få fuld fordeling. Din næste 98 artikler vil blive slettet fra grupper uden nogensinde at have været sendt. Og du vil sandsynligvis finde dig selv forbudt fra fremtidig deltagelse i artikel distributionsgrupper.

Så hvis du tror, at du sparer penge ved hjælp af en Naturfilm nybegynder, du virkelig ikke. Dette $40 du brugte får kun to af dine artikler til omsætning. De øvrige 98 artikler du putter i den billige tjenestedatabase vil aldrig nå ud over denne service’s hjemmeside.

FAGFOLK KAN GøRE EN FORSKEL

En større artikel distributionsselskab forstår snørklede af verden af artiklen udgivelse, mens billige nybegynder simpelthen ønsker for at gøre en hurtig sorteper off of you.

Hvis du ønsker dine artikler og links til at nå de målrettede forlag og målrettede målgrupper, der ville være interesseret i at købe dine varer eller tjenesteydelser, så du bør seriøst overveje at bruge lidt flere penge for at bruge en veletableret distributør fra den starten. Dette vil også spare dig tid og besvær for udstationering artikler, som aldrig vil se dagens lys.

I sidste ende ønsker du den bedste bang for din sorteper.

Nogle gange kræver de bedste bang for din sorteper, at du bruge lidt flere penge på forhånd. Med en veletableret og erfarne artikel distributionsselskab, kan du bare finde, kan du få bedre resultater fra hver enkelt artikel, og du vil stadig have en målgruppe for dine artikler to uger eller to år fra nu.

Du kan gøre mest muligt ud af din annoncering, når du bruger en artikel distributionsselskab, der vil sætte din behov først—altid holde sig for øje, hvad vil hjælpe dig med at skabe de bedste resultater for din investering.

Leave a Reply

Your email address will not be published.