Del 2 af de bedste lydbøger for 2009

Begynd at lytte til Stephen King’s lydbøger denne vinter, hvis Stephen King er din favorit forfatter, og du nyder at læse. Dette er den bedste måde, du kan føje til din bogsamling. Du vil blive glad for, at du gjorde. Som Stephen King’s karriere slutter, vil Stephen King Audiobooks juleliste vokse hvert år. Denne artikel vil hjælpe dig med at træffe en beslutning om, hvad lydbøger at tilføje til din samling.

Stephen King, “En fremmed i spejlet”. Dette er den anden bog i Stephen Kings charmerende “The Shining”-serie. Kings lydbog skildrer Jacob, Kings smukke datter. Jacob har været væk i tre år. Kings sindssyge får hende til at overveje selvmord, efter at hun vender tilbage fra det fjerne.

Stephen King skrev “The Darkling”. En anden bog lydbog, der er stor med store fortællinger. King fortæller historien, mens han er på ferie. Hvordan bedre at give slip på alle dine ting end at tage en ferie? King indfanger essensen af historien med “The Darkling”, men giver også fortællingen en uhæmmet stil, der adskiller den fra andre værker.

Donald Trump, “Mareridtet før jul.” Den fantastiske lydbog fortælling af den store fortælleren gør “The Nightmare Before Christmas” her, en horror roman af stor rædsel, endnu mere imponerende. Lydbogens produktion blev forstærket af Bill Patersons score.

Stephen King, “The Dark Tower” Dette er den første bog i “The Dark Tower”, og det er et godt valg til lydbøger. King har skabt en indviklet verden, der er velkendt, men også unik. Fortællingen om “The Dark Tower” er fremragende.

Craig Whelan, “Green Mile” Craig Whelan er en engelsk lærer og science fiction forfatter. Han leverer en fantastisk lydlæsning. Forfatterens stemme er blød og beroligende. Dette bringer en ændring af tempoet til en ellers langvarig og kedelig lydbog. Craig Whelan er ikke kun en stor fortælleren, men giver også en indholdsfortegnelse, der giver dig mulighed for at gå tilbage og genlæse sektioner, du måske har savnet. Det er en fantastisk tilføjelse til enhver lydbogssamling.